
اولین کنفرانس بین المللی تبلیغات و فروش در تاریخ 6 و 7 بهمن ماه برگزار شد.
شرکت داناروش نیز افتخار داشت با برپایی غرفه در این کنفرانس بار دیگر با مخاطبان خود از نزدیک تعامل داشته باشد.در این برنامه دو روزه که به همت شرکت گروه مشاوران تدبیرگران برگزار شد اساتید گرانقدری همچون جناب آقای دکتر روستا و جناب آقای دکتر حیدری و سرکار خانم اسفرجانی به ارائه مطلب پرداختند.با توجه به تغییر ناگهانی محل برگزاری کنفرانس از مرکز همایش های صدا و سیما به مرکز مدیریت و برنامه ریزی نهاد ریاست جمهوری در خیابان فناخسرو ، استقبال از کنفرانس با حضور بیش از 200 نفر از مدیران ، متخصصان و صاحبظران و علاقمندان مناسب بود.
شرکت داناروش بار دیگر سعادت میزبابی دوستانی گرانقدر در عرصه فروش و تبلیغات را داشت و امیدواریم نتیجه این مذاکرات همانند کنفرانسها و سمینارهای گذشته جلب حمایت و همراهی مشتریان جدید از محصولات شرکت داناروش و بخصوص CRM کارساز باشد.
در خاتمه جا دارد به سهم خود از زحمات گروه برگزارکننده همایش به خصوص تلاش و همراهی و حمایت جناب آقای دکتر شریفی و جناب آقای مهندس داوودی تشکر کنیم.
در پایان این کنفرانس به رسم یادبود به شرکتهای حاضر در نمایشگاه جانبی لوح تقدیر و سپاس اهدا شد.
نظرات و پیشنهادات شما در ارتقای خدمات گروه بسیار حائز اهمیت است. لطفاً با مشارکت خود همکاران ما را در برنامه ریزی و پاسخ شایسته باری فرمائید. مشارکت در نظرسنجی
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت گروه مشاورین دانا روش ایرانیان – سهامی خاص می باشد. طراحی 1388