برای مشاهده رزومه و برشور نرم افزار CRM اینجا را کلیک فرمائید یا با شماره تلفن گویای 88106720 تماس بگیرید تا همکاران ما اطلاعات تکمیلی را در اختیار شما قرار دهند

سومین کنفرانس مدیریت فروش در روزهای 20 و 21 آذرماه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد.
شرکت دانا روش نیز با حضور در نمایشگاه جانبی به ارائه راهکارهای خود پرداخت . برقراری ارتباط نزدیک با متخصصین و اهل فن برای ما بسیار حائز اهمیت بوده و ارزش دقایق با شما بودن را درک میکنیم.
مذاکرات خوبی صورت گرفت و انشالله به لیست مشتریان ارزشمند راهکارهای شرکت دانا روش افزوده خواهد شد.
علاوه بر آن راهکار خود را بر روی کیوسک اطلاع رسانی در معرض بررسی و قضاوت مهمانان این کنفرانس قرار دادیم.همکاران ما در محل استقرار کیوسک به سئوالات مهمانان گرانقدر پاسخ داده و پاسخگوی سئوالات آنان بودند.
بر اساس قولی که در همایش CRM کارساز به برندگان مسابقات داده بودیم شرکت دانا روش شرایط حضور و هزینه ثبت نام 3 نفر از برندگان مسابقات برگزار شده در همایش CRM کارساز را تقبل کرد و امیدواریم با حضور در این کنفرانس بهره لازم و کافی را برده باشند.
امیدواریم سعادت دیدار شما عزیزان را در سایر مجامع و گردهمایی های اینچنینی داشته باشیم.
نظرات و پیشنهادات شما در ارتقای خدمات گروه بسیار حائز اهمیت است. لطفاً با مشارکت خود همکاران ما را در برنامه ریزی و پاسخ شایسته باری فرمائید. مشارکت در نظرسنجی
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت گروه مشاورین دانا روش ایرانیان – سهامی خاص می باشد. طراحی 1388